Koulutettu hieroja; mt erikoistunut, akupunktiohoitaja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 06/2016 Oulun OSAOsta ja akupunktiohoitajaksi 02/2020 Oulun Akukoulusta.
Oulun Akukoulun koulutus noudattaa ETCMA (European Traditional Chinese Medicine Association) mukaista koulutussuunnitelmaa. Opettajani ovat Maaret Markus, Hoitokeskus Vihreä Keidas ja Maarit Marttinen, I.L.O Akatemia

Aiempi työhistoriani ennen hierojaksi valmistumistani on puhelinasiakaspalvelua call centerissä Soneralla ja Kelalla.

Olen ollut aiemmin huonohko pitämään itsestä huolta niin ruokailun kuin liikkumisen suhteen ja taisi lähestyvällä 40v rajapyykilläkin olla jotain vaikutusta kipinän syttymiseen kysymykselle - kuinka voida paremmin?  

Lähdin siis tutustumaan 2011 Antti Heikkilän VHH -ruokavalioon, jonka avulla jäi sokerien ja vaaleiden viljatuotteiden käyttö, jopa vaivattomasti pois.

Keväällä 2013 alkoi tavoitteellinen oman hyvinvoinnin kehittäminen liikunnan keinoin. Kävin kaksi verkkovalmennusta mm. Jutan ohjauksessa ja myöhemmin osallistuin Alku.fi ravintovalmennukseen. 

Nyt alkoi oma jaksaminen niin ravinnon kuin kehon puolesta olla hyvillä kantimilla ja halusin jotenkin pystyä osaltani auttamaan kanssaihmisten hyvinvointia.
Fysioterapeutin opinnot kiinnostivat, eivätkä ole vielä täysin poisluettuja, mutta tuttu hieroja sai kiinnostumaan klassisesta hieronnasta ja eipä ole kaduttanut vaikken 2015 vuoden alussa olisi uskonut olevani joskus ammatiltani hieroja =)

Viimeisin verkkovalmennus jossa olen juuri mukana (aloitettiin 1/2020), on Susanna Tannin vetämä Eating for Beauty - tämä valmennus on huomattavasti paljon enemmän kuin olin osannut kuvitella. Realistista ohjausta ravinnosta kuin myös henkistä työskentelyä jämäkän, rautaisen tietopakkauksen ja upean kannustavan ryhmän kanssa. Suositelen!

Lisäkoulutuksena

* kuumakivihieronta 10/2016
* Balancing & Relaxing hoitoterapia 1/2017
* valmistuin Osteopatiakoulu Atlaksen manuaalisten taitojen erikoiskoulutuksesta 5/2017
akupainantahoitaja (1.vuoden pkl peruskoulutus) valmistuin 12/2017
akupunktiohoitaja 02/2020 (2v syventävät opinnot)

Logon yritykselleni on suunnitellut ja toteuttanut graafinen suunnittelija Julia Afflekt, Apexiva

Sivuillani olevat kuvat ovat osa Pixabaysta sekä omiani, mikäli haluat käyttää minun ottamia kuviani niin olethan yhteydessä.

Yritykseni virallinen nimi on RentouTan tmi Tanja Säkkilä, tunnus 2767865-5